TAPAHTUMAPAIKKA

TAPAHTUMAPAIKKA

Tapahtumapaikkana toimii jälleen Parolan lukio (Myllytie 33, Hattula). Sisäänpääsy tapahtuu Myllytien puolelta. Lukiolla on vessojen lisäksi suihkutilat, nukkuma-alue sekä kahvio.

 

RUOKAILUT

  • Tapahtumapaikalla ei ole yleistä jääkaappia. Tarjoamme kuitenkin mikroaaltouunin yleiseen käyttöön omien ruokien lämmittämistä varten. Ethän tuo mukanasi mitään kodinkoneita, kaikista sähköä kuluttavista ratkaisuista ehdottomasti sovittava etukäteen järjestäjien kanssa!
  • Kahviossa myydään mm. kahvia, virvokkeita sekä naposteltavia. Parolan keskustasta (500 m) löydät kauppoja ja ruokapaikkoja.
  • Yhteistyökumppanimme Kotipizza järjestää pizzakuljetuksia tapahtumaan, tee oma tilauksesi etukäteen Infopisteellä olevaan listaan.
  • Osallistuja vastaa oman paikkansa ja pöytätilansa siisteydestä. Vie roskat roskiksiin ja tyhjät pullot ja tölkit kierrätyspisteelle.

 

NUKKUMINEN

Lanit kestävät koko viikonlopun, joten jossain kohtaa on syytä ottaa torkut. Olemme varanneet vanhan salin hiljaiseksi tilaksi nukkumista varten.

  • Varaathan oman makuualustan, makuupussin ja tyynyn tai vastaavan setin yöpymistä varten!
  • Nukkumaan mennessäsi huolehdi, että arvotavarasi ovat turvassa.

Mikäli majoitus koululla ei innosta, lähimmät hotellit löytyvät Hämeenlinnasta n. 10km säteellä.

 

PESEYTYMINEN

Rankka lanitus vaatii hikensä ja rakkokin on kokoajan täynnä. Salien välissä sijaitsevat miesten ja naisten pukuhuoneet, joista löytyy myös vessat. Pukuhuoneiden yhteydessä on lisäksi suihkutilat, joissa on mukava käydä virkistäytymässä viikonlopun aikana.

 

TEKNIIKKA

Tarkasta oman koneesi kunto ennen laneille saapumista. Hyvä idea on ajaa virus- ja haittaohjelmaskanni läpi.

Verkkoyhteys on riippuvainen operaattorista. Järjestäjät eivät ota mitään vastuuta ulkoverkon toimivuudesta vikatilanteissa, mutta teemme luonnollisesti parhaamme saadaksemme yhteydet toimimaan läpi tapahtuman.

 

TURVALLISUUS

Tapahtuman aikana paikalla on järjestyksenvalvontaa sekä järjestäjiä pitämässä huolta osallistujien turvallisuudesta.

Varkaustapauksia ilmenee harvoin tällaisissa tapahtumissa, mutta kannattaa jättää silti arvokkaimmat jalokivet kotiin. Jokainen osallistuja on viime kädessä itse vastuussa omasta omaisuudestaan, tavaroistaan ja laitteistaan. Järjestäjät eivät vakuuta osallistujia tai heidän laitteistoaan.

 

USKALLA KYSYÄ

Kysy järjestäjiltä rohkeasti apua, löydät meidät helposti Infopisteeltä. Meillä on hyviä kokemuksia myös lanittajien välisestä neuvonnasta ja huolenpidosta, älä siis pelkää kysyä apua tai jutella toisille pelaajille. Toivomme, että jokaisen osallistujan kokemus laneista olisi mahdollisimman onnistunut, tehdään siitä yhdessä vielä parempi!