TÄMÄN KEVÄÄN KOHOKOHTA

80 Konepaikkaa

– Konepaikka 25 €

Perinteistä isompaan Konepaikkaan (90 cm x 75 cm) sisältyy tuoli, 300 mbps kuituyhteys ja sähköpistoke. Lähdettiin siitä ajatuksesta, että jokainen paikka on premium, aivan kuin jokainen lanittajakin. Jep. Tiiän.

– Kaveripaikka 35 €

Uutuus: Kaveripaikka on kahden pelaajan jakama konepaikka, joka on tarkoitettu nimenomaan vierekkäin samalta ruudulta kiskoville konsolikeisareille.  Pöytäryhmän päässä teillä on muita enemmän tilaa sijottautua haluamallanne tavalla. Näitä extroja on tarjolla vain kahdeksalle nopeimmalle parille. Näillä paikoilla on aina chillii.

TURNAUKSET

FORTNITE 2vs2 PERJANTAI

Turnaus pelataan perjantai-iltana klo 20 alkaen. Turnaus järjestetään, jos väh. 8 paria ilmoittautuu.

Turnaus UMG:n Friday Fortnite -tyylinen, jossa pari menee vastustajansa kanssa samaan aulaan ja yhdessä squad-jonoon. Parit pelaavat näin yhdessä kaksi erää ja yhteensä eniten tappoja saanut joukkue menee jatkoon. Jos kahden erän jälkeen tapot ovat tasan, pelataan kolmas ja ratkaiseva erä. Missään vaiheessa peliä toisen parin pelaamista ei saa sabotoida, eli toisten rakennuksia ei ammuta, toisten eteen ei rakenneta tai heitä ei blockata muillakaan rakennelmilla, eikä boogie bombeja tai vastaavia ei heitellä vastustajapariin. Tappoja saa varastaa ja kaikki lootti on tottakai vapaata riistaa. Turnaus pelataan Double Elimination formaatilla, eli kahdesta hävitystä matsista tippuu turnauksesta.

Turnauksen viestintä hoidetaan ParoLAN Discordissa #turnaukset -kanavalla. Ilmoittautumiset viim. 30 min ennen turnauksen alkua Discordissa yksityisviestillä admille kuningasjoonas#3038.

Palkinnot voittajaparille: 50 € + Kotipizza-lahjakortit, muut palkinnot ilmoitetaan myöhemmin.

CS:GO 5vs5 LAUANTAI

Turnaus pelataan lauantai-iltana, tarkempi kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. Turnaus järjestetään, jos väh. 4 joukkuetta ilmoittautuu. Turnausformaatti riippuu joukkuemäärästä, kaikki ilmoittautuneet pelaavat joka tapauksessa vähintään kaksi matsia.

Turnaus pelataan SEULin turnausäännöillä ja laniservuilla. Turnauksen viestintä hoidetaan ParoLAN Discordissa #turnaukset -kanavalla. Ilmoittautumiset viim. 30 min ennen turnauksen alkua Discordissa yksityisviestillä admille kuningasjoonas#3038.

Palkinnot voittajajoukkueelle: 125 € + arvostettu ParoLAN -pokaali, muut palkinnot ilmoitetaan myöhemmin.

PAROLAN2019 17.-19.5.

Tutustuthan sääntöihin ja muistilistaan etukäteen

Tapahtuman säännöt

Lanittajan muistilista

Tapahtuma alkaa perjantaina 17.5. klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina 19.5. klo 12.00. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Laneilla luvassa ohjelmaa mm. turnauksia, Victorin legendaarinen retropelialue “uusilla” vahvistuksilla, Janin VR-pelien lounge, erilaisia partypelejä ja Rallicorneri rattipolkimilla!

Kotipizza toimittaa jälleen perjantai- ja lauantai-iltoihin kimppatilaukset suoraan tapahtumaan kunnon lanitarjouksilla! Lisätietoja Infopisteeltä.

Tapahtuma vain konepaikan hankkineille. Koululla on majoitusmahdollisuus, valitse lipun ostamisen yhteydessä nukutko kotona vai koululla.

Alle 18v. osallistumisehtona on vanhemman täyttämä lupalappu.

Alle 13-vuotiaat vain täysi-ikäisen seurassa. Tapahtuma on päihteetön.

Kysymyksiisi vastaa toimisto@parolan.fi.

HANKi liput